Προσλήψεις χωρίς πτυχίο στην Πυροσβεστική Ακαδημία: Από σήμερα οι αιτήσεις

Εκπαίδευση 0

Συνεδριάζει σήμερα η Σύγκλητος του Παν. Πατρών για την κατάργηση της Νομικής

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου συγκαλεί σήμερα η πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, στον απόηχο των ανακοινώσεων για την κατάργηση της Νομικής Σχολής και την ακύρωση της απόφασης Γαβρόγλου για τη σύσταση της επιτροπής που θα μελετούσε τα προγράμματα σπουδών.

Υπενθυμίζεται ότι η Νομική Σχολή θα λειτουργούσε από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, η λειτουργία της οποίας αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της ακαδημαϊκής και τοπικής κοινότητας. 

Μιλώντας στο alfavita.gr η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της αλλά και την έκπληξή της για τον τρόπο με τον οποίο η νέα ηγεσία προχωρά στην κατάργηση ενός Τμήματος, χωρίς να προηγηθεί διάλογος με την ακαδημαϊκή κοινότητα, ενώ και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Αττικής Απόστολος Κατσιφάρας δηλώνει αντίθετος με την κατάργηση της Νομικής.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση