Ένταξη μονίμων εκπαιδευτικών ΔΕ σε θέσεις ΕΔΙΠ και ΕΕΠ
Αναλυτικά η απόφαση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ

Με την υπ. αριθμ. Δ.Δ1.1/3330/Φ.020 απόφασή του ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Βασίλειος Χρυσικόπουλος, διαπιστώνει την ένταξη μονίμων εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) και σε θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Αναλυτικότερα ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου διαπιστώνει ότι:

α) η Μητσάνη Χριστίνα του Αντωνίου μόνιμη εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εντάσσεται στο Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.), κατηγορίας ΠΕ, βαθμίδας Α, με γνωστικό αντικείμενο «Τέχνη της Παράστασης»

β) ο Ρίγγας Δημήτριος του Νικολάου, μόνιμος εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εντάσσεται στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.), κατηγορίας ΠΕ, βαθμίδας Α, με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνικά δίκτυα, απανταχού υπολογίζειν και έξυπνες εφαρμογές Πληροφορικής» και με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης και της δαπάνης μισθοδοσίας τους και σύστασης θέσης, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4α του αρθρ.20 του ν.4452/2017(ΦΕΚ 17/τ.Α’/15-02-017), επειδή πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

ΝΤ Κεφαλονιάς Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ: Νίκη για την προστασία της μητρότητας!
ΝΤ Κεφαλονιάς Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ: Νίκη για την προστασία της μητρότητας!
Συνεχίζουμε για να κατοχυρωθεί νομοθετικά πως θα σταματήσουν οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, λόγω επαπειλούμενων κυήσεων!
ΝΤ Κεφαλονιάς Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ: Νίκη για την προστασία της μητρότητας!