Γυμνάσιο Ερέτριας: Θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, 28/6
Πρόσκληση σε παράσταση στις 28/6

Το Γυμνάσιο Ερέτριας ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα Erasmus+ KA2 “Art-Ventures in Europe” που υλοποιήθηκε κατά τη διετία 2017-19, παρουσιάζει την παράσταση  «Όρνιθες» του Αριστοφάνη στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 21:00.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Άννα Καραμπατσώλη η παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος, κ. Γιαννακάρα Αργυρώ , κ. Γιαννούλη Αγγελική, κ. Καρυστινού Φωτεινή, κ. Michael Rohde, κ. Ντόκου Βασιλική, κ. Υψηλάντη Μαρία και οι 25 μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ασχολήθηκαν με το Θέατρο και πιο συγκεκριμένα με όλα τα στάδια της προετοιμασίας μιας θεατρικής παράστασης (σκηνογραφία, κινησιολογία, προώθηση της παράστασης, ενδυματολογία, παραγωγή βίντεο, εμψύχωση, αυτοσχεδιασμός, κ.ά.).

Συνοδοιπόρος σ’ αυτό το θεατρικό ταξίδι είναι η κ. Μιχαέλα Ρώτα που ανέλαβε την σκηνοθεσία και την μουσική επιμέλεια της παράστασης. Το Ευβοϊκό Ωδείο Ερέτριας ντύνει μουσικά την εκδήλωση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ν.Π. του Δήμου Ερέτριας «Δαφνηφόρος Απόλλων».

afisa_ornithes_-_antigrafi.jpg

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psifiako_frontistirio
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Πόσα μόρια δίνουν Ψηφιακό Φροντιστήριο και integrated master
Όλα τα μόρια για Ψηφιακό Φροντιστήριο και Integrated Master στις προκηρύξεις εκπαιδευτικών 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Πόσα μόρια δίνουν Ψηφιακό Φροντιστήριο και integrated master
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
ΚΥΣΔΕ: Πότε «τρέχει» το σύστημα για αμοιβαίες μεταθέσεις και ενστάσεις εκπαιδευτικών
«Κλειδώνουν» οι αμοιβαίες μεταθέσεις και οι ενστάσεις εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 4 Μαΐου
ΚΥΣΔΕ: Πότε «τρέχει» το σύστημα για αμοιβαίες μεταθέσεις και ενστάσεις εκπαιδευτικών