Επείγουσα έκκληση για βοήθεια σε εκπαιδευτικό
Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Έκκληση για οικονομική βοήθεια σε εκπαιδευτικό από τα Τρίκαλα πραγματοποιούν συνάδελφοί του.

Ο καθηγητής έχει υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί ραγδαία.

Λόγω του γεγονότος ότι ο ασθενής δεν μπορεί να μετακινηθεί και να ταξιδέψει, γιατροί από το εξωτερικό προσφέρθηκαν αν έρθουν στην Ελλάδα για να χειρουργήσουν τον εκπαιδευτικό.

Για το λόγο αυτό συγκεντρώνονται χρήματα για να καλυφθούν κατά το δυνατόν τα έξοδα της επέμβασης.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση των εκπαιδευτικών που έλαβε και δημοσιεύει το alfavita.gr για τον εκπαιδευτικό και τους αριθμούς λογαριασμών όπου μπορεί να γίνει η κατάθεση:

"Αξιότιμοι Διευθυντές/τριες, συνάδελφοι,

Ο ....., καθηγητής Θεολογίας, στο 3ο ΓΕΛ Τρικάλων (πλέον δεν είναι), εδώ και 15 ημέρες νοσηλεύεται στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων, μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνάδελφος έχει χειρουργηθεί (3 χειρουργεία)  στην Αμερική και 6-μηνη ακτινοθεραπεία με πρωτόνια στο Παρίσι, λόγω καρκίνου στον εγκέφαλο και 4ο χειρουργείο επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, για αφαίρεση μεγάλου ανευρύσματος, πριν 2 χρόνια στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών.

Σύμφωνα με την τελευταία μαγνητική (22/4/19) η οποία επισυνάπτεται, ο όγκος έχει περιβρογχύσει  νεύρα στην περιοχή του αποκλίματος, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κινηθεί.

Κανένας νευροχειρουργός σε Νοσοκομεία της Ελλάδας Δημόσια και ιδιωτικά, δεν αναλαμβάνει να τον χειρουργήσει, παρά μόνον ο νευροχειρουργός Dr Jho, (Professor and Chairman Department of Neuroendoscopy Allegheny General Hospital ) που τον χειρούργησε και την πρώτη φορά.

Λόγω του γεγονότος ότι ο ασθενής δεν μπορεί να μετακινηθεί και να ταξιδέψει, ο Dr Jho, δέχθηκε με τον βοηθό του να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένω να βοηθήσουν τον ασθενή.

Λόγω των συνεχόμενων χειρουργείων, της άσχημης οικονομικής κατάστασης και του υψηλού κόστους της επέμβασης, παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι μπορούν, να συνεισφέρουν οικονομικά για να καλυφθούν κατά το δυνατόν τα έξοδα της επέμβασης
 
ΙΒΑΝ: GR2102602330000110103194176 
Αρ λογ: 0026.0233.11.0103194176
Tράπεζα: Εurobank

Και:

Αρ λογ: 330.002101213869
IBAN: GR 8201403300330002101213869
Τράπεζα: Alpha Bank
Δικαιούχος: Δήμος Ιωάννης

Αιτιολογία κατάθεσης: βοήθεια σε συνάδελφο"

σχετικά άρθρα

Νέες συμπληρωματικές οδηγίες στα δημοτικά για τη διδασκαλία των μαθημάτων
Νέες συμπληρωματικές οδηγίες στα δημοτικά για τη διδασκαλία των μαθημάτων
Εγκύκλιος υπουργείου Παιδείας: Για τη διδασκαλία των μαθημάτων της Γλώσσας, των Μαθηματικών, των Φυσικών και της Ιστορίας στις τάξεις των...
Νέες συμπληρωματικές οδηγίες στα δημοτικά για τη διδασκαλία των μαθημάτων
Μείωση διδάκτρων στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Εξ αποστάσεως και μόρια
Μείωση διδάκτρων στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Εξ αποστάσεως και μόρια
Η σύμβουλος σπουδών Μαρίνα Ιωαννίδου γράφει για την αξία της επιμόρφωσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση που ξεκίνησε 25 Μαϊου και έχει ανοικτές...
Μείωση διδάκτρων στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Εξ αποστάσεως και μόρια