Thumbnail
Μαθητές στο 2ο ΣΔΕ Λάρισας, κρατούμενοι στο Κέντρο Κράτησης Λάρισας

Διπλή διάκριση για το 2ο Σ.Δ.Ε. Λάρισας. Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Θα τα καταφέρω»  έλαβε βραβείο μυθοπλασίας στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους  Cinema… διάβασες; και τιμητική διάκριση στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας.  

Το βραβείο του 9ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού παρέλαβαν σε ειδική τελετή στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, παρουσία του υπουργού Παιδείας κ. Γαμβρόγλου και στελεχών των υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης, ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Τράντας και ο σκηνοθέτης Μιλτιάδης Σταμπουλίδης.

Τη διάκριση του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου παρέλαβε η εκπαιδεύτρια Κων/να Νέου.  Στη διάρκειας δυόμιση λεπτών ταινία, οι εκπαιδευόμενους του 2ου ΣΔΕ Λάρισας, έγκλειστοι στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, στέλνουν αισιόδοξο μήνυμα, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της ταινίας που επέλεξαν. Σύμφωνα με την ταινία, την αμφιβολία διαδέχεται η αισιοδοξία η οποία βασίζεται στην εκπαίδευση, τη δημιουργικότητα  και τη συντροφικότητα. 

Βραβείο για το 2ο ΣΔΕ Λάρισας
Βραβείο για το 2ο ΣΔΕ Λάρισας

 

Βραβείο για το 2ο ΣΔΕ Λάρισας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημήτρης Πολυχρονιάδης, ΣΕΠΕ
Δημήτρης Πολυχρονιάδης: Στο εδώλιο ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για τα «ενιαία κείμενα»
«Η σιγή νεκροταφείου στα σχολεία δεν θα περάσει»: Ξεσπά ο κλάδος των εκπαιδευτικών για τη δίκη Πολυχρονιάδη
Δημήτρης Πολυχρονιάδης: Στο εδώλιο ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για τα «ενιαία κείμενα»
xristos pilalis
Από τον «παιδαγωγικό έλεγχο» στην παιδαγωγική πειθάρχηση: Η επίκληση του «δικαιωματισμού» ως ερμηνεία των προβλημάτων του σχολείου
Με αφορμή άρθρο στο alfavita και τις κυβερνητικές επιλογές εκπαιδευτικής πολιτικής
Από τον «παιδαγωγικό έλεγχο» στην παιδαγωγική πειθάρχηση: Η επίκληση του «δικαιωματισμού» ως ερμηνεία των προβλημάτων του σχολείου