3ΕΑ-2019: Αναλυτικός οδηγός συμπλήρωσης της αίτησης – Τι γίνεται με τα προβλήματα
Του Βασίλη Χριστινάκη ΠΕ03

Εισαγωγή

Πρώτον θεωρώ ότι πρέπει να έχει διαβάσει 3 πράγματα πριν πάει κάποιος να καταθέσει την αίτηση του. Το πρώτο και βασικότερο είναι ο Νόμος, το δεύτερο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ και το τρίτο η πρόσκληση του Υπουργείου.

Παρακάτω θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω 2-3 θέματα που έχουν μπερδέψει αρκετούς. Όσα γράψω θα προσπαθήσω να τα τεκμηριώσω με βάση τα τρία παραπάνω έγγραφα, την κατανόηση της Ελληνικής γλώσσας και την κοινή λογική.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Επίλογος

Ελπίζω να βοήθησα αλλά προσέξτε δεν είμαι ο ΑΣΕΠ ούτε ο ΟΠΣΥΔ ούτε κάτι άλλο. Είμαι απλά κάποιος ο οποίος με καθαρό μυαλό, αφού δεν κάνω αίτηση, μπορώ και αναλύω με βάση τους νόμους και την κοινή λογική όσα διαβάζω. Είναι η άποψη μου.

Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη είναι καθαρά δική σας για την αίτηση σας. Κατά την γνώμη μου πρέπει θεσμικά να παρέμβει ο Υπουργός και να συστήσει μια επιτροπή εντός του υπουργείου η οποία θα φτιάξει στην σελίδα του υπουργείου ένα FAQ (συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις) σχετικά με όλα αυτά. Στην επιτροπή αυτή μπορεί να έχει και τα άτομα που έλεγξαν την προκήρυξη του ΑΣΕΠ όταν την πήρε το υπουργείο για έλεγχο.

Δεν είναι δυνατόν πρώτη φορά να γίνονται διορισμοί στην ειδική και να αφήνουν τον κόσμο χωρίς υποστήριξη. Πρέπει να γίνει κάτι κεντρικά, πιέστε!

Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε τηλέφωνα, μόνο σε γραπτά θέλουμε απαντήσεις. Το βασικότερο όμως συνάδελφοι είναι η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, το άγχος θολώνει την κρίση σας.

Πηγή: especial.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ

Σε 10 ημέρες ECDL εξ αποστάσεως για να προλάβετε τις προκηρύξεις

--> ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ - Αναπληρωτών - ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - Δ/ΝΤΕΣ Σχολείων

Ετήσιο (9μηνο) Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο σεμινάριο Οργάνωση - Διοίκηση της Εκπ/σης του Παν.Πελοποννήσου

Ετήσιο (9μηνο) Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση 

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα