Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 73 του Ν.4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-1-2019 τ.Α΄), καλεί τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, εγγεγραμμένους στους πίνακες επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ έτους 2008 (αριθμ. 3Π/2008 Προκήρυξη ΑΣΕΠ), για τους οποίους έχει εκδοθεί, μέχρι την 29η-1-2019, αμετάκλητη απόφαση διοικητικού δικαστηρίου με την οποία έγινε δεκτή αίτηση ακυρώσεως κατά της παράλειψης διορισμού τους, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτιμήσεων περιοχών για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά το σχολικό έτος 2018-2019.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 25 Απριλίου μέχρι και 6 Μαΐου 2019.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να αναζητήσουν τις λεπτομέρειες της διαδικασίας στην αριθμ. 66704/Ε1/24-04-2019 (ΑΔΑ: 6ΣΑΟ4653ΠΣ-Φ6Η) Υπουργική Απόφαση-πρόσκληση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κινητό
Πώς να «σβήσετε» τα ίχνη σας online: Ο πρακτικός οδηγός για μικρότερο ψηφιακό αποτύπωμα
Από τα social media μέχρι τα cookies – Τα απλά βήματα για περισσότερη ιδιωτικότητα και έλεγχο στην καθημερινότητά σας
Πώς να «σβήσετε» τα ίχνη σας online: Ο πρακτικός οδηγός για μικρότερο ψηφιακό αποτύπωμα
σφακια
Ο Πρόεδρος της 111ης Συνόδου Πρυτάνεων Μιχ. Σφακιανάκης στο alfavita.gr : «Θέτουμε με τόλμη τον οδικό χάρτη για το Πανεπιστήμιο του Αύριο»
Από την 1η έως τις 4 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της 111ης Συνόδου Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων
Ο Πρόεδρος της 111ης Συνόδου Πρυτάνεων Μιχ. Σφακιανάκης στο alfavita.gr : «Θέτουμε με τόλμη τον οδικό χάρτη για το Πανεπιστήμιο του Αύριο»
Νίκος Παπαϊωάννου
Παπαϊωάννου: Τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δεν απειλούνται από τα ξένα
«Η διαδικασία προχωρά με σταθερά βήματα και αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια» επεσήμανε ο υφυπουργός Παιδείας
Παπαϊωάννου: Τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δεν απειλούνται από τα ξένα