Thumbnail
Μετά τις δύο συμμετοχές σε Καναδά και Ιταλία το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Η δική μου μέρα» λαμβάνει μέρος σε διαδικτυακό διαγωνισμό

Σε έναν ακόμη διεθνή διαγωνισμό συμμετέχει το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους των μαθητών του Γυμνασίου Αλικιανού Χανίων με τίτλο «Η δική μου μέρα».

Μετά από δύο συμμετοχές σε Καναδά και Ιταλία τη βδομάδα αυτή συμμετέχει στο φεστιβάλ The Lift-Off Sessions!

Ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού διεξάγεται διαδικτυακά μέσω της Vimeo On-Demand (Δείτε εδώ - Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται στην 31η θέση)

Οι φιναλίστ προβάλλονται στο Pinewood Studios τον Αύγουστο και αποτελούν μέρος του screening του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λος Άντζελες στο Raleigh Studios, το Χόλιγουντ το καλοκαίρι.

Δείτε ΕΔΩ το ντοκιμαντέρ των μαθητών του Γυμνασίου Αλικιανού Χανίων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
εκπαιδευτικός
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον
Η ενσυναίσθηση είναι κάτι βαθύ: απαιτεί κατανόηση, παρατήρηση και συναισθηματική ωριμότητα, πράγματα που δεν είναι εύκολα, ειδικά για ένα παιδί.  
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον