Thumbnail
Φασίστες απείλησαν να δολοφονήσουν καθηγήτρια

Σάλος έχει προκληθεί με την καταγγελία πως νεοναζί απείλησαν καθηγήτρια του 4ου ΓΕΛ Πετρούπολης και συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Γ ΕΛΜΕ Αθήνας που δημοσιεύει το alfavita.gr το Διοικητικό Συμβούλιο "καταγγέλλει τη θρασύδειλη δράση φασιστοειδών που λέρωσαν με φασιστικά συνθήματα το 4ο ΓΕΛ Πετρούπολης απειλώντας την καθηγήτρια του σχολείου και Γραμματέα της τοπικής ΕΛΜΕ και συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ, Αθανασία Ρήγα , ότι θα πεθάνει."

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

"Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στη συνάδελφο και καλούμε τους μαθητές, τους συλλόγους γονέων και τους συναδέλφους μας να απομονώσουν τα φασιστικά στοιχεία. Δε θα επιτρέψουμε να περάσει το μίσος και οι απειλές των φασιστών στα σχολεία της πόλης μας.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!"

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης
Το αναστάσιμο μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα»
«Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι – Χρόνια πολλά με ενότητα»
Το αναστάσιμο μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα»
ιησους
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Το μυστήριο πίσω από την κομμένη σκηνή της Ανάστασης
Ο ίδιος ο Τζεφιρέλι είχε αποκαλύψει πως πειραματίστηκε με διάφορες σκηνοθετικές προσεγγίσεις για να αποδώσει το γεγονός
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Το μυστήριο πίσω από την κομμένη σκηνή της Ανάστασης