Θετικές εξελίξεις για τους παγκόσμιους σχολικούς αγώνες Αθλητικής Παιδείας
Ενημερωτικό δελτίο της Οργανωτικής Συντονίστριας Π.ΕΝ.Ε.Λ.Φ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, Ολυμπίας Ζαραμπούκα, Εκπαιδευτικού MSc Φυσικής Αγωγής

Οι Παγκόσμιοι σχολικοί αγώνες Αθλητικής Παιδείας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF) που διεξάγονται κάθε χρόνο στην πατρίδα μας, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια χωρίς Ελληνική συμμετοχή, θα διεξαχθούν φέτος, επιτέλους και με Ελληνική συμμετοχή, και υπό την αιγίδα της ΠΕΠΦΑ. 

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι, αν επιθυμούμε την πρόοδο του κλάδου μας, δεν έχουμε παρά να εγγραφούμε και οργανωθούμε στις επιστημονικές μας Ενώσεις και μέσω αυτών να διεκδικήσουμε συλλογικά αυτά που δεν μπορούμε να πετύχουμε ατομικά.

Η ανάδειξη των σχολικών αγώνων και του Ολυμπιακού ιδεώδους παγκοσμίως, με έναν θεσμό που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, μετά από συντονισμένη, άοκνη και επαινετή προσπάθεια αξιόλογων στελεχών του χώρου, είναι ένας από τους καταλύτες της προόδου μας.

Καθώς πολλοί από  εσάς, ενώ έχετε εκφράσει την επιθυμία σας να εγγραφείτε στην ΠΕΝΕΛΦΑ, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχω παραλάβει τα έγγραφά σας, ενδεχομένως και εξαιτίας προβλήματος τεχνικής φύσεως στο email μου με διεύθυνση [email protected], παρακαλείσθε να αποστείλετε και πάλι τα έγγραφά σας είτε στο email με διεύθυνση [email protected] είτε με messenger  και επισυναπτόμενα τα έγγραφα, μέχρι το πολύ την Δευτέρα 25/2/2019, καθόσον οι εκλογές για το Δ.Σ της ΠΕΝΕΛΦΑ πλησιάζουν και καλό είναι να μπορείτε να συμμετέχετε, με την διαδικασία για την οποία θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Όσοι από τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής δεν έχουν ενημερωθεί μέχρι σήμερα, καλούνται να γίνουν μέλη της παρακάτω ομάδας πατώντας πάνω στο link: https://www.facebook.com/groups/eggrafespenelfa/ , όπου μπορούν να ενημερωθούν για την απλή διαδικασία εγγραφής τους.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ της ΠΕΝΕΛΦΑ θα διεξαχθούν στις 9 Μαρτίου 2019 και σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας στις 16 Μαρτίου 2019, για τη διαδικασία συμμετοχής σας θα ενημερωθείτε με επόμενη δημοσίευση.  

Ειδικά μέσω της ΠΕΝΕΛΦΑ που είναι η Ένωση των Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής, μπορούμε να αναλάβουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες, αλλά κυρίως να προωθήσουμε επιτυχώς τις διεκδικήσεις μας στο δημόσιο σχολείο, όπου η φωνή μας μπορεί να ακουστεί δυνατότερα.

Αύξηση ωρών Φυσικής Αγωγής, διδασκαλία αποκλειστικά από εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του μαθήματος αλλά και συναφών διδακτικών αντικειμένων, επανίδρυση αθλητικών σχολείων, έχοντας κατά νου ότι η κυβέρνηση δεν τόλμησε καν να περιορίσει τη λειτουργία των Μουσικών σχολείων, μετά την κατακραυγή των εκπαιδευτικών Μουσικής και των Ενώσεών τους, και άλλα πολλά.  

σχετικά άρθρα

Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου
Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου
Το τσιπουράκι, το ταπεινό ποτό των κάποτε φτωχών Βολιωτών και όχι μόνο, θα συνεχίσει να προσφέρεται, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους που...
Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου