Thumbnail

Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Πιστοποίησης του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5 και Κλεψύδρας, Πλάκα).

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

  • Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.
  • Αντιφώνηση από την Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νικολέττα Παϊσίδου.
  • Χαιρετισμός από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων και Πρόεδρο της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Ε.Κ.Π.Α. καθηγητή Ναπολέοντα Ν. Μαραβέγια.
  • Παρουσίαση από τον τ. Αναπληρωτή Πρύτανη και Σύμβουλο της Πρυτανείας, ομότιμο καθηγητή Κωνσταντίνο Ν. Μπουραζέλη με τίτλο «Η Πορεία της Διαδικασίας Αξιολόγησης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Ελληνικό απολυτήριο για μαθητές σε Κωνσταντινούπολη και Ίμβρο - Οι προϋποθέσεις
Η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη υπέγραψε απόφαση για την απόκτηση ελληνικού απολυτηρίου Γενικού Λυκείου από μαθητές των ομογενειακών σχολείων...
Ελληνικό απολυτήριο για μαθητές σε Κωνσταντινούπολη και Ίμβρο - Οι προϋποθέσεις
Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Συνάντηση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών: «Η Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ελληνικής Οικονομίας»
Αναζητώντας τη χαμένη παραγωγική πυξίδα της ελληνικής οικονομίας
Συνάντηση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών: «Η Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ελληνικής Οικονομίας»
Κωστής Χατζηδάκης
Νομοσχέδιο Χατζηδάκη: Το Δημόσιο σταματά να κυνηγά ακίνητα με «οθωμανικά φιρμάνια»
Τέλος στην «διοικητική παράνοια» δεκαετιών με διεκδικήσεις του κράτους σε σπίτια, πολυκατοικίες και οικισμούς
Νομοσχέδιο Χατζηδάκη: Το Δημόσιο σταματά να κυνηγά ακίνητα με «οθωμανικά φιρμάνια»