Thumbnail
Άμεσα αναμένονται δικαστικές και πολιτικές εξελίξεις


Ήδη από το καλοκαίρι μέσω δημοσιευμάτων άνοιξε ξανά ο φάκελος Μπουλούτα, ενώ χθες το υπουργείο Παιδείας έκρινε άκυρη λόγω παρατυπιών την απόφαση του ΚΥΣΔΕ που είχε επικυρώσει την απόλυση της εκπαιδευτικού που είχε μονογράψει την κόλλα του υιού του Αντώνη Σαμαρά. 

Έτσι, ανοίγει ξανά ο φάκελος και αναμένονται εξελίξεις καθώς η πολύκροτη υπόθεση θα εξεταστεί από την αρχή, ενώ αναμένεται να δημιουργηθεί «σεισμός» στην εκπαιδευτική και πολιτική επικαιρότητα, καθώς εμπλέκεται άμεσα ο πρώην πρωθυπουργός και ανώτατα στελέχη της εκπαίδευσης της περιόδου 2012-2014.

Υπό το βάρος των εξελίξεων, η ΟΙΕΛΕ ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου κατά την οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα ο πλήρης φάκελος της εκπαιδευτικού, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση για την νομική διαδικασία με αντίδικους την ΟΙΕΛΕ, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τον Αντώνη Σαμαρά.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8/1 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας

Η Ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΙΕΛΕ, ΤΡΙΤΗ 8/1 ΣΤΟ ΕΚΑ: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ, ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Την Τρίτη, 8/1, και ώρα 12 μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΕΚΑ (6ος όροφος) η ΟΙΕΛΕ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου για το ζήτημα της συναδέλφου μας Φώφης Μπουλούτα και για τη δικαστική διαμάχη που ξεκινά με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά.

Στη συνέντευξη τύπου θα ανοίξει πλήρως ο φάκελος της Φώφης Μπουλούτα και θα δοθούν στη δημοσιότητα συγκλονιστικά νέα στοιχεία που καταρρίπτουν πλήρως τις συκοφαντίες που ορισμένοι, ακόμη και μετά θάνατον, προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα, εξαπολύουν εναντίον της. Θα υπάρξει, επίσης, πλήρης ενημέρωση για τη νομική διαδικασία που έχει εκκινήσει με αντιδίκους τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, την Ομοσπονδία και τον κ. Σαμαρά.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ                        ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

[παραθέτω ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κάμερες σε ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία: Κύκλωμα με κρυφές κάμερες πουλάει τις ιδιωτικές στιγμές χιλιάδων τουριστών
«Κάναμε σεξ και μετά ανακαλύψαμε ότι μας είχαν παρακολουθήσει χιλιάδες» - Σκάνδαλο με κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία: Κύκλωμα με κρυφές κάμερες πουλάει τις ιδιωτικές στιγμές χιλιάδων τουριστών
Νίκος Φωτόπουλος, Γιάννης Παναγόπουλος
ΓΣΕΕ: «Πυρά» Φωτόπουλου κατά Παναγόπουλου – «Λειτουργούσαν υπέρ της εργοδοσίας»
Ο γ.γ. της ΓΣΕΕ Νίκος Φωτόπουλος «αδειάζει» την πλειοψηφία και κάνει λόγο για «σχέσεις συνδιαλλαγής» και «συνδικαλιστική γραφειοκρατία»
ΓΣΕΕ: «Πυρά» Φωτόπουλου κατά Παναγόπουλου – «Λειτουργούσαν υπέρ της εργοδοσίας»
ΠΑΣΑΝ, Παπαδομαρκάκης
Υπουργείο Παιδείας σε ΠΑΣΑΝ: «Δεν καταργείται η Παράλληλη Στήριξη»
Τι ειπώθηκε για προσλήψεις, Παράλληλη Στήριξη και πίνακες αναπληρωτών - Αλλαγές στο καθηκοντολόγιο της Ειδικής Αγωγής
Υπουργείο Παιδείας σε ΠΑΣΑΝ: «Δεν καταργείται η Παράλληλη Στήριξη»