Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, με αφορμή την επίθεση σε φύλακα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου αλλά και τις καταστροφές που προηγήθηκαν στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τις τελευταίες μέρες δύο νέα, σοβαρά περιστατικά προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο θλιβερών γεγονότων που θέτουν σε κίνδυνο φοιτητές, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό και πλήττουν το κύρος του δημόσιου πανεπιστημίου. Αυτά είναι, δυστυχώς, τα αποτελέσματα της ανικανότητας και της ιδεοληψίας που χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η Νέα Δημοκρατία θα βάλει τέλος στη γενικευμένη κατάσταση ασυδοσίας και ανομίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα ελληνικά πανεπιστήμια. Γι’ αυτό και έχει δεσμευτεί να καταργήσει το άσυλο, να αποκαταστήσει το κύρος του δημόσιου πανεπιστημίου και να εξασφαλίσει το ακαδημαϊκό περιβάλλον που αρμόζει σε μία ευρωπαϊκή χώρα».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ