Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr τρεις μαθητές από δύο ΕΠΑΛ στο Γαλάτσι επιτέθηκαν σε μαθητές μέλη της ΚΝΕ που βρισκόντουσταν έξω από τα εν λόγω σχολεία (σχολικό συγκρότημα). Εδώ να σημειώσουμε πως τα μέλη της ΚΝΕ από την αρχή της χρονιάς κάνουν παρέμβαση στα εν λόγω σχολεία όπως κάνουν παραδοσιακά, μοιράζοντας τα έντυπά τους.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και επικοινωνία που πραγματοποίησε το alfavita.gr με εκπρόσωπο της ΚΝΕ, η επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη της αποκρούστηκε και απαντήθηκε. Μάλιστα σημειώνεται από τον εκπρόσωπο της ΚΝΕ η δράση της οργάνωσης και των μαθητών των σχολείων αυτών απέτρεψαν τα εθνικιστικά και φασιστικά στοιχεία να πραγματοποιήσουν εθνικιστικές καταλήψεις.
Γενικότερα να τονίσουμε πως αυτές τις ημέρες η παρέμβασή των μελών της ΚΝΕ ήταν ενάντια στο εθνικιστικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί στα σχολεία και σε ενδεχόμενη κατάληψη των συγκεκριμένων ΕΠΑΛ από εθνικιστές
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις
Alfavita Newsroom