Σε κατάληψη έχουν προχωρήσει σήμερα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, διαμαρτυρόμενοι για «τις αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας του», όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση με τα αιτήματά τους.
Οι μαθητές, με βασικό σύνθημα «θέλουμε ένα σχολείο που μας αξίζει», θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο των Γιαννιτσών και στη συνέχεια θα παραδώσουν σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματά τους στο δήμαρχο Πέλλας Γρ. Στάμκο, τον οποίο και θα επισκεφθούν στο δημαρχείο.
«Ύστερα από 22 χρόνια λειτουργίας μας φοιτούν πάνω από 150 μαθητές κάτω από αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες, σε αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ και λυόμενα κτίρια», επισημαίνουν, προσθέτοντας ότι μάθημα γίνεται στα… αποδυτήρια του Γυμναστηρίου, στα εργαστήρια Φυσικής, στην αίθουσα Πληροφορικής, ακόμη και στην αποθήκη του σχολείου!
Οι μαθητές, μεταξύ άλλων, ζητούν: - Ανέγερση νέου κτιρίου που θα στεγάζεται το Μουσικό Σχολείο - Διορισμούς καθηγητών με οργανικές θέσεις



΄΄

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ