Thumbnail
Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους

Ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, η πλατφόρμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής φοιτητών.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 13:00 σήμερα και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

Οι αιτήσεις αφορούν φοιτητές που δικαιούνται μετεγγραφής με μοριοδοτούμενους λόγους, αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές, καθώς επίσης και φοιτητές που εισήχθησαν καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ, είτε ως Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, είτε ως έχοντες κυπριακή καταγωγή για τους οποίους ισχύουν ειδικές διατάξεις μετεγγραφής.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ή μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

****

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση για μία μόνο κατηγορία δικαιούχων και ως εκ τούτου, αν υποβάλουν οριστική αίτηση μετεγγραφής με μία κατηγορία δικαιούχων, δεν θα έχουν δυνατότητα να υποβάλουν οριστική αίτηση μετεγγραφής με άλλη κατηγορία δικαιούχων.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, τα αποτελέσματα των μετεγγραφών θα ανακοινωθούν λίγες μέρες μετά την λήξη της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

moro - vrefos.jpg
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο
Κατά την πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του παιδιού, το ιατρικό προσωπικό εντόπισε ιδιαίτερα ανησυχητικά σημάδια
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο
γλώσσα
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναστραμμένη Τάξη στην τάξη των “ιταλικών”: Καινοτόμος εκπαιδευτική δράση
Η δράση έχει θέμα: «Cosa Nostra, ’Ndrangheta, Camorra, Sacra Corona Unita: γλωσσικές, ιστορικές και κοινωνιολογικές εκφάνσεις της Μαφίας»
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναστραμμένη Τάξη στην τάξη των “ιταλικών”: Καινοτόμος εκπαιδευτική δράση