Thumbnail
Επικοινωνία του ΥΠΠΕΘ με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Επικοινωνία με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Χασάπη, για το θέμα του καθηγητή που ζητούσε ανταλλάγματα από φοιτητές πραγματοποίησε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας.

Το Υπουργείο ζητά από τον Πρύτανη να ασκήσει άμεσα πειθαρχική δίωξη εναντίον του κατηγορούμενου καθηγητή.

Ακολούθως ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, θα κινήσει τη διαδικασία, ώστε ο κατηγορούμενος καθηγητής να τεθεί σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Στον «πάγο» ερευνητικά έργα - Αναπάντητο εξώδικο από το υπουργείο Παιδείας
Αναπάντητο παραμένει το εξώδικο προς την υπουργό Παιδείας – Εκκρεμεί η υλοποίηση του έργου «SUB4: Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»
Στον «πάγο» ερευνητικά έργα - Αναπάντητο εξώδικο από το υπουργείο Παιδείας