Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2018-2019 προσλαμβάνονται:

α) 26 εκπαιδευτικοί των κλάδων/ειδικοτήτων ΕΑΕ ΠΕ60.ΕΑΕ, ΠΕ71, ΠΕ70.ΕΑΕ, ΠΕ11.ΕΑΕ, ΠΕ79.01.ΕΑΕ, ΠΕ86.ΕΑΕ και ΤΕ16.00.ΕΑΕ ως προσωρινοί αναπληρωτές στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2018-2019» με κωδικό ΟΠΣ 5031883 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

β) 13 εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ60.ΕΑΕ, ΠΕ70.ΕΑΕ ως προσωρινοί αναπληρωτές στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2018-2019» με κωδικό ΟΠΣ 5031892 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

γ) 1 εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70.ΕΑΕ ως προσωρινή αναπληρώτρια σε ΚΕΔΔΥ στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ενίσχυση υποστηρικτών δομών εκπαίδευσης, 2018-2019» με Κωδικό ΟΠΣ 5031890 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

Οι προσλαμβανόμενοι των περιπτώσεων α και β οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 24 έως και την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση των Διευθυντών Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των Σχολικών Μονάδων της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2018-2019.

Η προσλαμβανόμενη της περίπτωσης γ οφείλει να παρουσιαστεί εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας και θα τοποθετηθεί στο ΚΕΔΔΥ πρόσληψης μέχρι την 30.06.2019.

ΣΜΕΑΕ ΠΕ60 ΠΕ70

ΣΜΕΑΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

****

Δείτε, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ, τι αναμένεται για τη Γενική Αγωγή ΠΕ, το σύνολο των Πιστώσεων και τι θα γίνει με την Παράλληλη Στήριξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος εποχής για τους δωρεάν τραπεζικούς λογαριασμούς

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
«Μάθε και Δράσε!!!»: Μαθητές ενώνουν τις φωνές τους κατά του σχολικού εκφοβισμού
Ενσυναίσθηση και σεβασμός: Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της βίας
«Μάθε και Δράσε!!!»: Μαθητές ενώνουν τις φωνές τους κατά του σχολικού εκφοβισμού
Πολεμικό πλοίο
Συναγερμός στη Σρι Λάνκα: Υποβρύχιο χτύπησε ιρανικό πλοίο - Αγνοούνται πάνω από 100 μέλη πληρώματος
Συναγερμός στη Σρι Λάνκα: Αγνοούνται πάνω από 100 μέλη πληρώματος ιρανικής φρεγάτας μετά από έκρηξη
Συναγερμός στη Σρι Λάνκα: Υποβρύχιο χτύπησε ιρανικό πλοίο - Αγνοούνται πάνω από 100 μέλη πληρώματος
Νίκος Φασφαλής
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου ανακοινώνονται οι μεταθέσεις
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών 2026: Οι πρώτες ημερομηνίες και ενημέρωση από τον Νίκο Φασφαλή
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου ανακοινώνονται οι μεταθέσεις