Thumbnail
ΔΕ Θεσσαλονίκης

Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις ΔΕ Θεσσαλονίκης απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς τους συναδέλφους, όλους τους αγωνιστές, τις αγωνιστικές δυνάμεις που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια που στήριξαν οι Παρεμβάσεις στις προηγούμενες εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, αλλά απευθυνόμαστε και σε όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις που δρουν στις ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. 

Να συζητήσουμε για τις τοποθετήσεις των καθηγητών που γίνονται αυτή την περίοδο και για τη στάση που πρέπει να κρατάνε οι ΕΛΜΕ και οι αγωνιστικές δυνάμεις για να τηρούνται κριτήρια διαφάνειας και αντικειμενικότητας προκειμένου να υπερασπιστούμε τα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας. 

Να συζητήσουμε για μια σειρά κρίσιμα ζητήματα της περιόδου (αυτοαξιολόγηση, νέο Λύκειο, διορισμοί/αναπληρωτές, κ.ά.) με τα οποία η κυβέρνηση προωθεί τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της για το δημόσιο σχολείο και τους εκπαιδευτικούς, ενώ η ηγεσία της ΟΛΜΕ συνεχίζει να αφήνει ακάλυπτο τον κλάδο στις επιθέσεις που δέχεται. 

Για την απάντηση του κινήματος και τις προτάσεις αγώνα που θα καταθέσουμε στις Γ.Σ. των ΕΛΜΕ που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.  
Να συζητήσουμε και για τις εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια που γίνονται στις 7/11. 
 
Συζητάμε την Κυριακή 16/9, στην ΕΔΟΘ, στις 6.30μμ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kathigites
Στο κόκκινο η εργασιακή εξουθένωση στα σχολεία: 224 παραιτήσεις και 297 άδειες άνευ αποδοχών στην Αττική
Οι παραιτήσεις και οι άδειες αυξάνονται ραγδαία, φέρνοντας στο φως το φαινόμενο της επαγγελματικής εξουθένωσης στα ελληνικά σχολεία.
Στο κόκκινο η εργασιακή εξουθένωση στα σχολεία: 224 παραιτήσεις και 297 άδειες άνευ αποδοχών στην Αττική