Τα κορυφαία παιδαγωγικά παιχνίδια για γονείς και εκπαιδευτικούς
Αναγνωρίζεται στο χώρο του εκπαιδευτικού υλικού από το 1979!

Στην χώρα μας το παιδαγωγικό - εκπαιδευτικό παιχνίδι αναγνωρίζεται και επιλέγεται ολοένα και από περισσότερους εκπαιδευτικούς και γονείς καθώς συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών.

Η εκπαιδευτική – μορφωτική διαδικασία μπορεί να είναι το ίδιο ή και περισσότερο αποτελεσματική όταν υλοποιείται με όρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Στην Ελλάδα η Δ.Κλειδάς και Σια βρίσκεται στην κορυφή της ποιότητας σε σχέση με το παιδαγωγικό παιχνίδι από το 1979 όπου στο επίκεντρο της δέσμευσης της εταιρείας βρίσκεται η διάθεση κατάλληλου υλικού προσαρμοσμένου σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο. Στην επιλογή των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικά παιχνίδια και ειδικά θεραπευτικά εκπαιδευτικά πακέτα.

Η επιλογή της ποιότητας και της εκπαιδευτικής αξίας των προϊόντων της Δ.Κλειδάς και Σια σημαίνει επένδυση στο μέλλον των παιδιών! Τα προϊόντα της διατίθενται σε Νηπιαγωγεία, Παιδικούς Σταθμούς, σχολεία Ειδικής Αγωγής και άλλους φορείς δημόσιους και ιδιωτικούς, στην εκπαιδευτική πρόοδο και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών με παιδαγωγικά παιχνίδια κατασκευασμένα από ασφαλή και φιλικά στο περιβάλλον υλικά.

Παιχνίδια που αφορούν τις παιδικές και βρεφικές ηλικίες

Στην Δ. Κλειδάς & ΣΙΑ ένας γονιός ή ένας παιδαγωγός - εκπαιδευτκός μπορεί να βρει κατασκευές, επιτραπέζια, ενσφηνώματα - παζλ, παιχνίδια που αφορούν τη γλώσσα και τη γραφή, τα μαθηματικά, την έννοια του χρόνου, τον κόσμο κ.α. (Δείτε εδώ)

Παράλληλα πλούσιο υλικό υπάρχει για το συμβολικό παιχνίδι σε θεματικές όπως η "γωνιά κουζίνας", η "γωνιά σπιτιού" η "θεατρική γωνιά", το "αυτοκίνητο" το καράβι και άλλα. (Δείτε εδώ)

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η εταιρεία στο παιχνίδι και στα υλικά που σχετίζεται με την ψυχοκινητική αγωγή (Δείτε εδώ), την ειδική αγωγή (Δείτε εδώ) αλλά και τις εικαστικές τέχνες (χορός, μουσική και θέατρο, χειροτεχνία) (Δείτε εδώ)

Παράλληλα στην Δ. Κλειδάς & ΣΙΑ μπορείτε να βρείτε εποπτικό υλικό που αφορά το λεξιλόγιο, τα μαθηματικά, τις φυσικές επιστήμες και τη μέθοδο Montessori

Επισκεφτείτε το site της Κλειδάς & ΣΙΑ

 

σχετικά άρθρα

Πρωτοβουλία για θωράκιση και προστασία των σχολείων από ενδεχόμενο σεισμό
Πρωτοβουλία για θωράκιση και προστασία των σχολείων από ενδεχόμενο σεισμό
Να πραγματοποιηθούν ουσιαστικοί έλεγχοι και όχι μόνο εποπτικοί, από αρμόδιες επιτροπές του ΟΣΚ (νυν ΚΤΥΠ ΑΕ) και να παρασχεθούν πιστοποιητικά...
Πρωτοβουλία για θωράκιση και προστασία των σχολείων από ενδεχόμενο σεισμό