Thumbnail
Σχολή Ξεναγών

Ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, οι αιτήσεις  για την εισαγωγή σπουδαστών στη Σχολή Ξεναγών της Αθήνας και καταρτιζομένων στα οχτώ  ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού της χώρας για την εκπαιδευτική περίοδο 2018-2019.  Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου.

Συνολικά, σύμφωνα με τις αποφάσεις της υπουργού Τουρισμού για τον προγραμματισμό λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών του Υπουργείου, θα εισαχθούν 30 σπουδαστές στη Σχολή Ξεναγών της Αθήνας και 834 καταρτιζόμενοι στα οχτώ  ΙΕΚ Τουρισμού για τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Σχολή Ξεναγών: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από δημόσια Αρχή είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη Σχολή Ξεναγών Αθήνας (Ταχ. Διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 96-98 & Πλαταιών 42, Τ.Κ. 104 35, Αθήνα.) Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από Δευτέρα 27.8.2018 έως και την Παρασκευή 14.9.2018, 09.00 π.μ.- 2.30 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες.

ΙΕΚ Τουρισμού: Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή, στις κατά τόπους Γραμματείες των Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, από τη Δευτέρα 27.8.2018 έως και την Παρασκευή 14.9.2018,  9.00 π.μ – 2.30  μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων, στην ηλεκτρονική πύλη τουριστικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού http://www.mintour.edu.gr
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil
Εκπαιδευτικοί κατά κυβέρνησης για το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»: «Τα σχολεία δεν χρειάζονται λύσεις βιτρίνας»
Κριτική για ελλιπή χρηματοδότηση και σοβαρά προβλήματα στις σχολικές υποδομές – «Η δημόσια παιδεία δεν είναι πεδίο χορηγιών»
Εκπαιδευτικοί κατά κυβέρνησης για το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»: «Τα σχολεία δεν χρειάζονται λύσεις βιτρίνας»
Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: Νέος σύγχρονος εξοπλισμός στα ΚΕΠΕΑ - Απόφαση της Σοφίας Ζαχαράκη
«Προχωρούμε σε μια ουσιαστική αναβάθμιση των Κέντρων Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία σε όλη τη χώρα, εξοπλίζοντάς τα με σύγχρονα...
Υπουργείο Παιδείας: Νέος σύγχρονος εξοπλισμός στα ΚΕΠΕΑ - Απόφαση της Σοφίας Ζαχαράκη
καύσωνας
«Καμίνι» η χώρα για τρεις ημέρες: Έρχεται μίνι καύσωνας με 34άρια και αφρικανική σκόνη
Δευτέρα και Τρίτη η κορύφωση του θερμού κύματος – Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα θυμίσει… Ιούλιο
«Καμίνι» η χώρα για τρεις ημέρες: Έρχεται μίνι καύσωνας με 34άρια και αφρικανική σκόνη