Thumbnail
Η ανακοίνωση για τα χθεσινά τραγικά γεγνότα

Ανακοίνωση για τη φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα εξέδωσε η ΔΟΕ εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τους δεκάδες νεκρούς.

Παράλληλα, ζητά από τους κατά τόπους ΣΕΠΕ να ελέγξουν το εάν κάποιος εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας έχει πληγεί από τη φωτιά και αν χρειάζεται βοήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της ΔΟΕ εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τους δεκάδες συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους εξ αιτίας των φονικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς και οικείους τους.

Η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα σε όλους εκείνους που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες καλούμε τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. των περιοχών που δοκιμάζονται, να ενημερώσουν άμεσα το ΔΣ της Δ.Ο.Ε. για τυχόν περιπτώσεις συναδέλφων εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που με οποιοδήποτε τρόπο έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και έχουν ανάγκη βοήθειας, ώστε να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες ενέργειες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φεστιβαλ
Με τεράστια επιτυχία η πρεμιέρα του 6ου Πανελληνίου Μαθητικού Μαθηματικού Φεστιβάλ στον Βόλο
Το Πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου πλημμύρισε με χαμόγελα και μαθηματικούς γρίφους
Με τεράστια επιτυχία η πρεμιέρα του 6ου Πανελληνίου Μαθητικού Μαθηματικού Φεστιβάλ στον Βόλο
εκδηλωση
Ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ στην Καρδίτσα – «Τα μαθηματικά είναι παντού»
Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρής, Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και Επόπτης Ποιότητας της Εκπαίδευσης
Ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ στην Καρδίτσα – «Τα μαθηματικά είναι παντού»