Σελίδα Ενημέρωσης αποκλειστικά για αναπληρωτές στο Facebook: 19.400 ακόλουθοι!
Η σελίδα μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας έχει δημιουργήσει μία κοινότητα 20.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών όπου και τους ενημερώνει καθημερινά

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας τρόπος διάδοσης της πληροφορίας και πραγματικής ενημέρωσης αρκεί να γίνεται σωστή διαχείριση. Τη περίοδο που οι "ψευδείς ειδήσεις" γνωστές ως hoaxes κυριαρχούν στο διαδίκτυο, η ενημέρωση ιδιαίτερα σε κλάδους όπως είναι οι εκπαιδευτικοί και συγκεκριμένα όσοι εντάσσονται στο καθεστώς των αναπληρωτών εκπαιδευτικών είναι ζωτικής σημασίας.

Ακόμα μεγαλύτερη σημασία αποκτά ένας κόμβος ενημέρωσης στα κοινωνικά δίκτυα για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς τη ώρα που οι κρατικές δομές υπολειτουργούν.

Πάνω σε αυτό το πεδίο η σελίδα "αναπληρωτές εκπαιδευτικοί" έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσεις 20.000 περίπου ακόλουθους (followers).

Στα πιο σημαντικά γεγονότα, όπως είναι προσλήψεις αναπληρωτών, οι πίνακες αναπληρωτών, οι ενστάσεις, οι αιτήσεις, η ενημέρωση για τον ΟΠΣΥΔ και άλλα πολλά μισθολογικά θέματα, ή θέματα αδειών, επιδομάτων, η σελίδα αυτή ενημερώνει έγκυρα, έγκαιρα και κυρίως βασιζόμενη στην καθαρή αλήθεια του γεγονότος

Ακολουθήστε την σελίδα "αναπληρωτές εκπαιδευτικοί" εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Tο Facebook έφερε αλλαγές που ίσως μειώσουν την εμφάνιση των ειδήσεων που βλέπεις από τη σελίδα μας. Στόχος αυτής της κίνησης είναι οι σελίδες να τοποθετούν περισσότερα χρήματα σε προωθημένα post!

Αν θες να συνεχίσεις να βλέπεις την ενημέρωση της σελίδας "αναπληρωτές εκπαιδευτικοί"  μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μας στο Facebook, https://www.facebook.com/AnaplirwtesEkpaideutikoi/ , και να κάνεις 2 βήματα:
1. Επιλέγεις ↪ Ακολουθείτε (follow)
2. Διαλέγεις ↪ Να Εμφανίζονται Πρώτα

best of network

σχετικά άρθρα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση
Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα από τον αδόκητο χαμό του 56χρονου επαγγελματία Απόστολου Τσιτσιπά ξημερώματα Σαββάτου 15...
Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση