Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας 

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης ανακοινώνει, μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης, ότι η πρόταση «AGM-Algorithm Guided Modular Probe” επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 30ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2018 (EUCYS 2018).

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Νέων Επιστημόνων 2018 θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας από 14-19 Σεπτεμβρίου 2018.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κασσελακης
Ο Στέφανος Κασσελακης στο περίπτερο του alfavita.gr στη ΔΕΘ: «Καταθέσαμε σχέδιο 20 δις για την Παιδεία - Θα καταργήσουμε τις Πανελλήνιες»
Ο Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε το περίπτερο του alfavita.gr στη ΔΕΘ
Ο Στέφανος Κασσελακης στο περίπτερο του alfavita.gr στη ΔΕΘ: «Καταθέσαμε σχέδιο 20 δις για την Παιδεία - Θα καταργήσουμε τις Πανελλήνιες»