Thumbnail
Χανιά

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε γονέας που ξεκίνησε τις διαδικασίες εγγραφής του παιδιού στου σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας στα Χανιά, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ του ζητήθηκαν χρήματα για τον σκοπό αυτό!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Flashnews.gr, επαγγελματίας στον χώρο των λογιστικών εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο γονέας δεν θυμόταν τους κωδικούς του taxisnet που απαιτούνται για τις εγγραφές στα σχολεία και έτσι ζήτησε  ποσό της τάξεως των 30-40 ευρώ για να εγγράψει τον μαθητή!

Η καταγγελία θορύβησε ιδιαίτερα την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών δήμου Χανίων και τη Διεύθυνση Β' βαθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών δήμου Χανιων ενημερώνει τους γονείς με την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Χανίων πληροφορήθηκε ότι δυστυχώς γίνεται εγγραφή σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας έναντι αμοιβής. Σας πληροφορούμε ότι τόσο εμείς στη Ένωση όσο και οι Διευθυντές των σχολείων καθώς επίσης και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων είμαστε απόλυτα πρόθυμοι να βοηθήσουμε εντελώς δωρεάν οποιονδήποτε γονέα επιθυμεί να εγγραψή το παιδί του στο Λύκειο (ΓΕΛ- ΕΠΑΛ)."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μεθ
Τρίκαλα: Νεότερα για την υγεία του φοιτητή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηνιγγίτιδα
Ο 19χρονος φοιτητής του ΑΠΘ είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πάσχα, όταν παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα
Τρίκαλα: Νεότερα για την υγεία του φοιτητή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηνιγγίτιδα