Thumbnail
Ονομαστικός χαρακτηρισμός υπεραρίθμων εκπαιδευτικών μετά από ενστάσεις. Δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων για ρύθμιση υπεραριθμίας.

              Σας αποστέλλουμε πίνακα με τον ονομαστικό χαρακτηρισμό υπεραρίθμων εκπαιδευτικών κατά σχολική μονάδα και κατά κλάδο, για το σχολικό έτος 2017-2018, καθώς και τον πίνακα κενών –πλεονασμάτων, όπως κυρώθηκαν με την Πράξη 21/14-05-2018 του ΠΥΣΔΕ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ, μετά από την εξέταση των ενστάσεων.

           Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας όπου ανήκει το σχολείο στο οποίο κρίθηκαν ως υπεράριθμοι, τοποθετούνται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα, συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους, με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης και τις δηλώσεις προτίμησής τους, σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας. Μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχουν κενές θέσεις στην ίδια ομάδα ή εάν οι όποιες θέσεις υπήρχαν έχουν καταληφθεί από άλλους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς με περισσότερες μονάδες μετάθεσης οι απομένοντες υπεράριθμοι τοποθετούνται, εφόσον το έχουν δηλώσει, σε κενές θέσεις όμορης ομάδας σχολείων της ίδιας περιοχής μετάθεσης.

(Όμορες ομάδες ΔΕ Δ΄ Αθήνας: Σχολεία 1ης ομάδας , Σχολεία 2ης ομάδας )

 Επισήμανση: Το κενό των 13 ωρών που υπάρχει στο 1ο ΓΕΛ Γλυφάδας στον κλάδο ΠΕ78, μπορεί να δηλωθεί και από τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ80 (με προτεραιότητα πρώην ΠΕ09).

             Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί, αφού λάβουν γνώση των ονομαστικών καταστάσεων των υπεράριθμων εκπαιδευτικών και των οργανικών κενών μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις, καλούνται να δηλώσουν τα σχολεία που επιθυμούν να τοποθετηθούν από 15-05-2018 έως 16-05-2017 και ώρα 14:00.

           Η καταχώρηση των αιτήσεων των υπεράριθμων εκπαιδευτικών θα γίνει ηλεκτρονικά πατώντας pysdedath.att.sch.gr/apps/kena/index.php/login/welcome.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς, ώστε να τηρηθεί η καθορισμένη προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων. Επισημαίνουμε ότι εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές, διότι ακολουθείται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από το ΠΥΣΔΕ Δ΄ Αθήνας.

Συνημμένα:

Πέντε (5) πίνακες (5 αρχεία pdf)

                                                                                                        Ο   Διευθυντής              

                                                                                           Αριστοτέλης Χρ.  Βαρελάς

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ντομάτες: Πού πρέπει να τις αποθηκεύετε για να διατηρούνται φρέσκες και νόστιμες

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καθηγητρια σε τάξη που δείχνει το chatgpt
ChatGPT: «Παρασύρθηκε από το συναίσθημα» και κοινοποίησε ευαίσθητες πληροφορίες
Πέντε εξελίξεις που σημάδεψαν τη σημερινή ημέρα αναδεικνύουν την πολυπλοκότητα της σχέσης ανθρώπου–μηχανής
ChatGPT: «Παρασύρθηκε από το συναίσθημα» και κοινοποίησε ευαίσθητες πληροφορίες