Εννέα μαθητές και μαθήτριες της Β' τάξης του σχολείου μας και δύο καθηγήτριες επισκέφθηκαν την Τραπεζούντα της Τουρκίας όπου φιλοξενήθηκαν από το σχολείο ARSİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ .
Οι μαθητές εργάστηκαν σε θέματα που αφορούν τις πολιτισμικές επιρροές ανάμεσα στις χώρες που παίρνουν μέρος και τα μνημεία που δείχνουν τις επιρροές αυτές , πολλά από τα οποία επισκέφθηκαν και μελέτησαν την ιστορία τους.
Επιπλέον απόλαυσαν την πανέμορφη φύση της περιοχής, γνώρισαν από κοντά τα μνημεία του Πόντου και φυσικά γεύτηκαν την νοστιμότατη τοπική κουζίνα.
Παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν και συνεργαστούν με συνομηλίκους τους από την Τραπεζούντα της Τουρκίας, την Κόρδοβα της Ισπανίας και την Αϊρόλα της Ιταλίας και να αναπτύξουν μια ωραία φιλία. Επέστρεψαν με πολλές και όμορφες εμπειρίες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Συναγερμός για τον 1ο καύσωνα: 43°C και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών
Δόμνα Μιχαηλίδου: Επίδομα 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς και δημοσίους υπαλλήλους
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ