"Πότε;": Ένα τραγούδι για τη στήριξη του Συλ. Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Παιδικά Όνειρα"
Προσπάθεια για την ανέγερση κατάλληλης στέγης διαβίωσης των παιδιών

Ένα Digital single με τίτλο, "Πότε;" κυκλοφόρησε σε ανεξάρτητη παραγωγή, προς υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Παιδικά Όνειρα" του Δήμου Δέλτα  Θεσσαλονίκης.

Κύριος στόχος αποτελεί, εκτός από τα πιθανά έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι, η δημοσιοποίηση και η ευαισθητοποίηση του κοινού προς ενίσχυση της πολύχρονης προσπάθειας του Συλλόγου για την ανέγερση κατάλληλα υποστηριζόμενης στέγης διαβίωσης των παιδιών.

Μανώλης Παπουλιάς και  ΜουΣΙκΟΦρονεΣ

Ο Μανώλης Παπουλιάς είναι ιδρυτικό μέλος, συνθέτης, κιθαρίστας του ελληνικού ροκ συγκροτήματος Μοντάζ, όπου μέσα από τις δισκογραφικές δουλειές τους, τα τραγούδια τους Τι κόσμος είναι αυτός, Σαμοθράκη, Δεν είσαι εδώ, Ο δολοφόνος, Αλλάζω τα χρώματα κτλ έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία της εναλλακτικής ροκ ελληνικής μουσικής.

Επίσης ιδρυτικό μέλος των μουσικών σχημάτων, Τα αερικά του βάλτου και Μουσικόφρονες, όπου με το νέο έντεχνο ρεμπετορόκ ύφος του, παρουσιάζει δικά του προσωπικά, αλλά και διασκευασμένα τραγούδια του, από την δισκογραφία των Μοντάζ. 

Παράλληλα κυκλοφόρησε την ορχηστρική δισκογραφική δουλειά μπλουζοπαρμένα ταξίμια και εξέδωσε την ποιητηκη συλλογή μια ανάσα άσυλο …ευχαριστώ αγάπη. Συνεργάστηκε και συμμετείχε ως κιθαρίστας σε παραγωγές άλλων μουσικών αλλά και ως τραγουδοποιός σε μουσικές σκηνές,συνεργασίες επίσης με θεατρικές ομάδες για τις οποίες έγραψε μουσική, και τραγούδια.

Το Digital single Πότε σε μουσική ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ και στίχους ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΙΜΤΖΗ αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ και κυκλοφορεί προς υποστήριξη του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες Παιδικά όνειρα του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, όπου εκτός από τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι κύριος σκοπός είναι η δημοσιοποίηση και η ευαισθητοποίηση του κοινού προς ενίσχυση για την, εδώ και χρόνια, προσπάθεια του συλλόγου να πραγματοποιήσει την ανέγερση κατάλληλης υποστηριζόμενης στέγης διαβίωσης των παιδιών.

Οι Μουσικόφρονες είναι:

Αντιγόνη Θεοχάρη, κιθάρα 

Μαρία Κοσμίδου τραγούδι

Μάκης Γκότζικας μπουζούκι

Αντώνης Ζάχος κρουστά

Κώστας Μπύρος βιολί

Κώστας Γιαννακάκης κόντρα μπάσο

Που μπορείτε να βρείτε το Single:

https://itunes.apple.com/us/album/%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-single/id1218215138

https://play.spotify.com/album/3fvdwWbI7sNa7Qd68rnVwf? play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open

Για την οκονομική ενίσχυση του Συλλόγου:

Τράπεζα πειραιώς 6219040031034 Iban GR03 "Παιδικά όνειρα"

best of network

σχετικά άρθρα