Σε λίγες μέρες λήγουν οι οκτάμηνες συμβάσεις των προσλαμβανομένων στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Απασχόλησης με την ειδικότητα «ΔΕ Γενικών Καθηκόντων και Σχολικών Βοηθών», οι οποίοι απασχολούνται σε σχολικές μονάδες.
Η συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του συνόλου της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στην καθημερινή αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων που προκύπτουν μέσα στην σχολική κοινότητα ήταν σημαντική, απόλυτα χρήσιμη και απαραίτητη. Ο τερματισμός της σύμβασής τους πριν από τη λήξη της σχολικής περιόδου, θα δημιουργήσει ξανά σοβαρότατες δυσκολίες και ανυπέρβλητα εμπόδια στην ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Το Δ.Σ. της Ζ΄ ΕΛΜΕ ζητάει:
- να επεκταθεί η διάρκεια του προγράμματος τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2017 – 2018.
- να προσληφθούν εργαζόμενοι με ειδικότητες Γενικών Καθηκόντων Σχολείων και Σχολικών Βοηθών σε όλα τα σχολεία, με μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μαρρέ Γιώτα Κυριακού Κλαίρη
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ