Ποια σχολεία θα είναι σήμερα Δευτέρα κλειστά λόγω κακοκαιρίας
Σήμερα

Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθήκων και της χιονόπτωσης που πλήττει από νωρίς το πρωί την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά.

Με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, κλειστά θα παραμείνουν άυριο και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών.

Παράλληλα με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 26/02/2018 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, στην Π.Ε Κοζάνης, με απόφαση των δημάρχων, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Εορδαίας και Βοϊου. Στον δήμο Σερβίων Βελβεντού δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Καμβουνίων και Λειβαδερού, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, για τα σχολεία στα Σέρβια και το Βελβεντό η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί στις επτά το πρωί.

Ο δήμος Καρπενησίου, με ανακοίνωσή του, πριν από λίγο έκανε γνωστό ότι τα σχολεία και των δύο βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολειά λόγω κακοκαιρίας και στην περιοχή του Δομοκού στη Φθιώτιδα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον δήμο Δομοκού.

Κλειστά θα είναι σήμερα (26 Φεβρουαρίου) όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις περιφερειακές ενότητες Φλώρινας, Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που σημειώνεται από το πρωί.

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία σε Ασβεστοχώρι, Χορτιάτη, Φίλυρο και Εξοχή. Το ίδιο ισχύει με τις σχολικές μονάδες του δήμου Χαλκηδόνας, ενώ δεν θα διεξαχθούν μαθήματα στις δημοτικές ενότητες Λαχανά, Βερτίσκου και Σοχού του δήμου Λαγκαδά.

Κλειστά τα σχολεία σε όλη την Ευρυτανία αλλά και στον Δομοκό

Κλειστά σχολεία σε πολλούς δήμους της δυτικής Μακεδονίας

Χιόνια στη βόρεια Ελλάδα- Κλειστά σχολεία σε περιφερειακούς δήμους του νομού Θεσσαλονίκης

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΣ

Με απόφαση του Δημάρχου σήμερα, 26/2/2018, δεν θα λειτουργήσουν : α) τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, β) τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γ) ο βρεφονηπιακός σταθμός και δ) οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Άργους Ορεστικού . ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Με απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης , Δημητρη Καραστέργιου , τα σχολεία  όλων των βαθμίδων  του Δήμου Δεσκατης θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 26.2.2018 λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών

ΠΙΕΡΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έντονων δυσμενών καιρικών φαινομένων, για σήμερα Δευτέρα 26-02-2018 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες περιοχής ευθύνης της ΔΙΠΕ Πιερίας, ύστερα από σχετικές αποφάσεις των Δημάρχων Κατερίνης, Δίου- Ολύμπου και Πύδνας- Κολινδρού. Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν.Πιερίας.

ΗΜΑΘΙΑ

Από το Δήμο Βέροιας: Δημοτικό Σχολείο και Ν/γείο Ριζωμάτων, Δημοτικό Σχολείο και Ν/γεία Ράχης Τριποτάμου, Δημοτικό Σχολείο και Ν/γείο  Αγίας Βαρβάρας, 9ο Δημοτικό Σχολείο και Ν/γείο Βέροιας. Από το Δήμο Αλεξάνδρειας όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Από το Δήμο Νάουσας το Δημοτικό Σχολείο και το Ν/γείο Ροδοχωρίου θα λειτουργήσουν μία ώρα μετά την κανονική έναρξη των μαθημάτων. Το 1ο Γυμνάσιο Βέροιας , το 1ο και το 2ο ΓΕΛ Βέροιας, το  Γυμνάσιο με Λ.Τ Ριζωμάτων καθώς και όλα τα σχολεία του Δήμου Αλεξάνδρειας θα παραμείνουν, σήμερα 26-2-2018, κλειστά λόγω κακοκαιρίας.

best of network

σχετικά άρθρα