2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 2017-2018 και κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Διευθυντών
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/2/2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου το 2ο σεμινάριο του 4ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2017-2018 της Ένωσης Διευθυντών, με θέμα:
«Το πλαίσιο των επιχειρούμενων αλλαγών στις υποστηρικτικές δομές της σχολικής εκπαίδευσης. Πρόκειται για εφικτές, αποτελεσματικές και βιώσιμες αλλαγές;», και εισηγητή τον κ. Γιώργο Μπαγάκη, Καθηγητή στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Στο σεμινάριο εκφράστηκε έντονα η αγωνία και ο προβληματισμός των Δ/ντών-Δ/ντριών για το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τις νέες δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου.
Στο διάλειμμα του σεμιναρίου και μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίµα κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Στάμος Αδάμ, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom