Thumbnail
Διορισμοί Εκπαιδευτικών

Όπως τονίζει το δελτίο τύπου του ΣΑΤΕΑ το 2018 θα υπάρξει νέο σύστημα διορισμών και προσλήψεων: Σύστημα διορισμών και προσλήψεων: Αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του 2018.

Εξετάζονται διάφορα σενάρια για το σύστημα το οποίο θα αφορά τον τρόπο για μόνιμο διορισμό και για πρόσληψη αναπληρωτών με ενιαίο τρόπο τόσο για τη Γενική Εκπαίδευση όσο και για την ΕΑΕ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΣΑΤΕΑ Προσανατολίζονται στη δημιουργία ενός συστήματος με την εποπτεία του ΑΣΕΠ που θα αξιοποιεί ακαδημαϊκά προσόντα του εκπαιδευτικού, προϋπηρεσία και κοινωνικά κριτήρια με τρόπο που δε θα κριθεί αντισυνταγματικός και χωρίς να υπάρχει σημαντική διαφορά στη μοριοδότηση του ενός κριτηρίου έναντι του άλλου.

Νέα σελίδα μόνο για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιολαντα
Υπόθεση «Βιολάντα»: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη
Εγγύηση 30.000 ευρώ και νέα προθεσμία απολογίας – Στο μικροσκόπιο οι ευθύνες και οι συνθήκες του δυστυχήματος
Υπόθεση «Βιολάντα»: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη