Thumbnail
Τι αναφέρεται

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου της Αχαΐας, καθώς, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δασκάλα άφησε χωρίς κολατσιό τους μαθητές της για... τιμωρία!

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, κάποιοι από τους μαθητές έβαλαν κόλλα στην καρέκλα της δασκάλας με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα ρούχα της. Έτσι, χθες, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των γονιών, εκείνη είπε στα παιδιά της τάξης ότι δεν θα πάρουν το κολατσιό που προσφέρεται από τη Μητρόπολη Πατρών για... "τιμωρία". 

Το tempo24.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου, αλλά και με τον Βαγγέλη Πασσά της Περιφερειακής διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, οι οποίοι ανέφεραν ότι η δασκάλα δεν έδωσε στους μαθητές το κολατσιό στο πρώτο διάλειμμα και τους το έδωσε στο τρίτο. 

"Μπορεί να ενέχει μια υπερβολή η απόφαση αυτή, όμως εκτιμώ ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, γιατί στο μεταξύ μπορεί μερικά παιδιά να είχαν φάει το δικό τους κολατσιό που φέρνουν από το σπίτι ή παίρνουν από το κυλικείο", δήλωσε ο κ. Πασσάς. 

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της σχολικής μονάδας δήλωσε ότι το κολατσιό διανεμήθηκε κανονικά στην τάξη στο τρίτο διάλειμμα. 

Επίσης σύμφωνα με τον κ. Πασσά, την Τρίτη θα βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολείο σχολικός σύμβουλος της Περιφέρειας. Ερωτηθείς για το αν η επίσκεψη έχει να κάνει με το περιστατικό, ο κ. Πασσάς ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν. Στο πλαίσιο αυτό θα συζητηθεί και το εν λόγω περιστατικό. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκδήλωση με τίτλο «Γεώργιος Σεφέρης-Οδυσσέας Ελύτης. Δίκαιο και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών» [2 Μαρτίου 2026]
ΕΚΠΑ: Εκδήλωση «Γεώργιος Σεφέρης – Οδυσσέας Ελύτης Δίκαιο και Λογοτεχνία» στις 2 Μαρτίου
Εκδήλωση με τίτλο «Γεώργιος Σεφέρης-Οδυσσέας Ελύτης. Δίκαιο και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών»
ΕΚΠΑ: Εκδήλωση «Γεώργιος Σεφέρης – Οδυσσέας Ελύτης Δίκαιο και Λογοτεχνία» στις 2 Μαρτίου
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη: Όταν το κράτος φροντίζει να ξεχνάμε, οφείλουμε να θυμόμαστε (Βίντεο)
Σε βίντεο που δημοσίευσε, τόνισε πως τα 57 θύματα δεν ήταν αριθμοί αλλά ζωές με όνειρα και οικογένειες, ξεκαθαρίζοντας ότι οι συγγενείς «δεν ζητούν...
Μαρία Καρυστιανού για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη: Όταν το κράτος φροντίζει να ξεχνάμε, οφείλουμε να θυμόμαστε (Βίντεο)