Παραιτείται ο Κώστας Ζουράρις από τη θέση του υφυπουργού; - Τι έχει γίνει γνωστό
Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη αντίδραση

Για παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, κάνουν λόγο πληροφορίες της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με αναφορές του ίδιου του κ. Ζουράρι στο "Βήμα", αναμένεται αύριο, Δευτέρα, ανήμερα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, να υποβάλει την παραίτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, λόγος της παραίτησης αποτελεί δήλωση που έκανε ο υφυπουργός Παιδείας για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ολυμπιακού και του Άρη, κάτι που θεωρήθηκε προσβλητικό από παράγοντές τους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5 ο Κώστας Ζουράρις επανέλαβε, «προσαρμοσμένο», το σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ «Βουντού, βουντού, βουντού, και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…».

Επιπλέον, σε αναφορά για τον Αρη, ο υφυπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Ποιος γ.... τον Αρη».

Οι πληροφορίες θέλουν τον υφυπουργό Παιδείας να μην παραιτείται από βουλευτής, αλλά να  παραμένει στη Βουλή ως επικεφαλής του κόμματός του «Πυρίκαυστος Ελλάς» συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ .

Πάντως, έως τώρα, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από πλευράς του ίδιου του Κώστα Ζουράρι ή από κάποια άλλη επίσημη πηγή.

Το alfavita.gr παρακολουθεί τις όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη...

σχετικά άρθρα

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 
Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 

Επίσημα πλέον, η Αθήνα βρίσκεται στον παλμό των Χριστουγέννων. «Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα...

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά