Δήμος δίνει επίδομα €450 τον μήνα σε γιατρούς και 150 ευρώ σε εκπαιδευτικούς

Εκπαίδευση 0

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την Πρύτανη και εκπροσώπους της Συγκλήτου του ΤΕΙ Αθήνας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπουργείο Παιδείας

Τη νομοθετική πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής επικρότησαν η Πρύτανης και οι εκπρόσωποι της Συγκλήτου του ΤΕΙ Αθήνας σε συνάντηση που είχαν σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου.

Η Πρύτανης του ΤΕΙ Αθήνας Μαρία Βενετίκου, οι Αντιπρυτάνεις Παναγιώτης Καλδής και Αικατερίνη Λυκερίδου και ο καθηγητής Γαβριήλ Αμίτσης, κατέθεσαν συγκεκριμένες εισηγήσεις που ενδυναμώνουν την ποιότητα της νομοθετικής ρύθμισης και αντανακλούν την βούληση του ΤΕΙ Αθήνας να συμβάλλει στην άμεση προώθηση του Σχεδίου.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΤΕΙ Αθήνας για τα επόμενα στάδια και την πρόθεσή του για άμεση κατάθεση του Σχεδίου Νόμου στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση