Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας 

Τη νομοθετική πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής επικρότησαν η Πρύτανης και οι εκπρόσωποι της Συγκλήτου του ΤΕΙ Αθήνας σε συνάντηση που είχαν σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου.

Η Πρύτανης του ΤΕΙ Αθήνας Μαρία Βενετίκου, οι Αντιπρυτάνεις Παναγιώτης Καλδής και Αικατερίνη Λυκερίδου και ο καθηγητής Γαβριήλ Αμίτσης, κατέθεσαν συγκεκριμένες εισηγήσεις που ενδυναμώνουν την ποιότητα της νομοθετικής ρύθμισης και αντανακλούν την βούληση του ΤΕΙ Αθήνας να συμβάλλει στην άμεση προώθηση του Σχεδίου.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΤΕΙ Αθήνας για τα επόμενα στάδια και την πρόθεσή του για άμεση κατάθεση του Σχεδίου Νόμου στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

education 1280
«Η εκπαίδευση δεν είναι εφαρμογή»: Αντιδράσεις για την ψηφιακή πολιτική στα σχολεία
Οι εκπαιδευτικοί ασκούν κριτική στις κυβερνητικές εξαγγελίες και ζητά ουσιαστική στήριξη της δημόσιας παιδείας
«Η εκπαίδευση δεν είναι εφαρμογή»: Αντιδράσεις για την ψηφιακή πολιτική στα σχολεία