Οι Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ Ηρακλείου, καταγγέλλουν τον ξυλοδαρμό νεολαίου φοιτητή στην Αστυνομική Διεύθυνση μετά από σύλληψη του στο κέντρο της πόλης την Πρωτοχρονιά.
Πρόκειται για μεθόδους τρομοκράτησης και εξευτελισμού από τις οποίες η Ελληνική Αστυνομία ποτέ δεν παραιτήθηκε. Ιδιαίτερα την περίοδο της έντασης της επίθεσης από κυβέρνηση και ιμπεριαλιστές στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της νεολαίας, των εργαζομένων, του λαού συνολικά, οι μέθοδοι αυτοί κρίνονται απαραίτητοι για να τρομοκρατήσουν και να περάσουν την αντιδραστική - αντιλαϊκή πολιτική τους.
Απέναντι στην ένταση της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής, οι Αγωνιστικές Κινήσεις καλούν τους νεολαίους να αντιτάξουν την πάλη τους για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής τους, την υπεράσπισηκαι διεύρυνση των κατακτήσεων μας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ