Thumbnail
ΔΔΕ Θεσσαλονίκης 

Τοποθέτηση Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. της ∆ιεύθυνσης ∆.Ε ∆υτικής Θεσσαλονίκης»

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο ∆ιευθυντής ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ∆υτικής Θεσ/νίκης Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 1566/1985 (Φ.Ε.Κ. 167, Α΄/30-09-1985) «∆οµή και λειτουργία της Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις».

2. Τις διατάξεις του Κεφαλαίου Β’ του ν. 3848/2010 (Α’71) «Αναβάθµιση του ρόλου του εκπαιδευτικού-καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις», όπως τροποποιήθηκαν µε τις διατάξεις του Κεφαλαίου Γ’ του ν.4327/2015 (Α’50) «Επείγοντα µέτρα για την Πρωτοβάθµια, ∆ευτεροβάθµια και Τριτοβάθµια Εκπαίδευση και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκαν, συµπληρώθηκαν και αντικαταστάθηκαν µε τις διατάξεις του άρθρου 46 του ν.4351/2015(Α’164), «Βοσκήσιµες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκαν, συµπληρώθηκαν και αντικαταστάθηκαν µε τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 4473/2017, (Α’78) «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέµατα εκπαίδευσης» και ιδίως της παρ. 7δ του ίδιου άρθρου. 

Τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.3699/2008 «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ατόµων µε αναπηρία ή µε ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες».

4. Την αριθµ. Ε’ Υπουργική Απόφαση ∆/5716/15-4-1988 (ΦΕΚ 217/Β’/21-4-1988) «Ρύθµιση θεµάτων επιλογής και τοποθέτησης διευθυντών και υποδιευθυντών σχολικών µονάδων πρωτοβάθµιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης».

5. Την υπ.Φ.361.22/68/136657/Ε3/14-08-2017 (ΦΕΚ 2908/τ.Β’/23-8-2017) Υπουργική Απόφαση µε θέµα « Καθορισµός της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων και επιλογής των υποδιευθυντών σχολικών µονάδων και εργαστηριακών κέντρων, καθώς και των υπευθύνων τοµέων Ε.Κ.».  

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

marinakis
Παύλος Μαρινάκης σε Πρυτάνεις: Θα υπάρχουν κυρώσεις συνολικά σε όποιον έχει την υποχρέωση αν δεν κατατεθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας
Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τους διοικητές νοσοκομείων, τόνισε ότι όποιος φέρει ευθύνη για την ασφάλεια και δεν την εκπληρώνει, θα υπόκειται σε...
Παύλος Μαρινάκης σε Πρυτάνεις: Θα υπάρχουν κυρώσεις συνολικά σε όποιον έχει την υποχρέωση αν δεν κατατεθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας
86η ΔΕΘ
Πανεπιστημιακοί ΑΠΘ: Η ΔΕΘ να γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο - Οχι σε ανάπλαση με σκανδαλώδεις όρους παραχώρησης
Δηλώνουν αντίθεση στο σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ – Confex park που προωθούν εργολαβικά συμφέροντα.
Πανεπιστημιακοί ΑΠΘ: Η ΔΕΘ να γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο - Οχι σε ανάπλαση με σκανδαλώδεις όρους παραχώρησης
katathlipsi_2.jpg
Αποκαλυπτική έρευνα: Το 36% των εφήβων στην Ελλάδα παίζει τζόγο και τυχερά παιχνίδια
Τζόγος, αλκοόλ και κάπνισμα "καταπίνουν" τους εφήβους στην Ελλάδα – Συναγερμός από νέα έρευνα του ΕΠΙΨΥ
Αποκαλυπτική έρευνα: Το 36% των εφήβων στην Ελλάδα παίζει τζόγο και τυχερά παιχνίδια