Thumbnail

Σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν4354/15 από 1-1-18 ξεπαγώνει το μισθολόγιο των Δ.Υ., που είχε παγώσει στις 31-12-15. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει και πάλι η μισθολογική εξέλιξη των Δ.Υ., στην οποία θα υπολογισθεί και τυχόν πλεονάζον χρόνος που υπήρχε στις 31-12-15, αλλά δεν θα υπολογισθεί η διετία 2016-18,η οποία χάνεται οριστικά.

Όλοι δηλαδή οι Δ.Υ. χάνουν ένα μισθολογικό κλιμάκιο και μια ολόκληρη διετία δεν θα υπολογίζεται ,πλέον, για τη μισθολογική τους εξέλιξη. Τα κλιμάκια για τους υπαλλήλους ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας είναι 19 και η προαγωγή στο επόμενο γίνεται με τη συμπλήρωση διετίας. Για τους υπαλλήλους Υ.Ε.και Δ.Ε. τα κλιμάκια είναι 13 και η προαγωγή στο επόμενο γίνεται με τη συμπλήρωση τριετίας.

Οι κάτοχοι μεταπτυχιακού,διάρκειας ενός έτους τουλάχιστον,προάγονται κατά 2 ΜΚ ,ενώ οι κάτοχοι διδακτορικού κατά 6 ΜΚ.

Τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά πρέπει να έχουν αναγνωρισθεί ως συναφή με το αντικείμενο εργασίας του υπαλλήλου,από τα υπηρεσιακά συμβούλια,για να υπολογισθούν για τη μισθολογική εξέλιξη.

Δημήτρης Μπράτης

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οδήγηση τέλος για ηλικιωμένους: Ποιοι χάνουν το δίπλωμα στα 65 και ποιοι στα 67

Voucher ΔΥΠΑ 750 ευρώ: - Πότε οι πληρώνεστε και που ξεκινάτε πρώτοι

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergia-people.jpg
Επαγγέλματα με μέλλον: Τα 14 επαγγέλματα με μεγαλύτερη ζήτηση την επόμενη 10ετία στην Ελλάδα
Η επιτυχία στη νέα εποχή της εργασίας χτίζεται μέσα από τη διαρκή σύνδεση με τις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας
Επαγγέλματα με μέλλον: Τα 14 επαγγέλματα με μεγαλύτερη ζήτηση την επόμενη 10ετία στην Ελλάδα