Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας Αττικής.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους μαθητές και τις οικογένειές τους να σταθούν δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, κουβέρτες, καινούργια ρούχα, είδη προσωπικής καθαριότητας & υγιεινής, εμφιαλωμένο νερό, παιδικές τροφές).
Καλούμε επίσης τους μαζικούς φορείς και τους συλλόγους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να προχωρήσουν σε άμεση ενημέρωση των μελών τους.
Η συγκέντρωση των ειδών μπορεί να γίνει από κάθε σχολείο ξεχωριστά και στη συνέχεια κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ Κορινθίας, το σωματείο θα αναλάβει τη μεταφορά τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Μπάμια»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ