Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας 

 Επιτροπή για τη δημιουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έκανε την τελευταία της συνεδρίαση την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017. Με βάση τη συζήτηση της κοινής συνεδρίασης των Συγκλήτων των δύο ιδρυμάτων, υπήρξε περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων σε πολύ καλό κλίμα για τη δομή των νέων τμημάτων, τα ζητήματα ένταξης του προσωπικού στα νέα τμήματα και τις διαδικασίες εκλογής μονοπρόσωπων οργάνων.

Η Επιτροπή κλήθηκε από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, που παρίστατο στη συνεδρίαση, να καταθέσει πόρισμα για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής εντός της επόμενης εβδομάδας και ο Υπουργός δεσμεύτηκε με βάση το πόρισμα να προχωρήσει άμεσα στη νομοθετική πρωτοβουλία της ίδρυσης του νέου Πανεπιστημίου. 

Οι οιεσδήποτε διαρροές που εμφανίζονται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης βρίθουν ανακριβειών. Για αυτό το λόγο συνιστούμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα να περιμένει το πόρισμα της Επιτροπής και το σχέδιο νόμου που θα τεθεί σε διαβούλευση εντός του Δεκεμβρίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς λέγεται στα ελληνικά η «ντομάτα»;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καυσωνας
Παράταση του καύσωνα μέχρι και την Κυριακή - «Καζάνι» με 45άρια σε πολλές περιοχές της χώρας
Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, επηρεάζοντας όλη τη χώρα
Παράταση του καύσωνα μέχρι και την Κυριακή - «Καζάνι» με 45άρια σε πολλές περιοχές της χώρας
πλευρης
Θάνος Πλεύρης: «Η είσοδος έχει συνέπειες» - Κρατήσεις και απελάσεις μετά την κατάργηση του ασύλου
247 μετανάστες εντοπίστηκαν και κρατούνται προσωρινά στην Κρήτη, με τις διαδικασίες απέλασης να έχουν ήδη δρομολογηθεί
Θάνος Πλεύρης: «Η είσοδος έχει συνέπειες» - Κρατήσεις και απελάσεις μετά την κατάργηση του ασύλου