Η ρύθμιση που προτείνει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τα ζητήματα δικαιοδοτικής αρμοδιότητας των Μουφτήδων Θράκης δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και συνεπώς ο καθένας μπορεί να την διαβάσει.
Ιδιαιτέρως πρέπει να διαβαστεί από όσους επιχειρούν να αρθρογραφήσουν επί του συγκεκριμένου θέματος καθώς το περιεχόμενο της διάταξης δεν δικαιολογεί την ανάλυση που γίνεται σε σημερινό άρθρο και ρεπορτάζ εφημερίδων.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή αυτά τα θέματα συνδέονται με πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως η θρησκευτική ελευθερία των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών της Θράκης και η εικόνα της χώρας στον μουσουλμανικό κόσμο, είναι επωφελές να τα προσεγγίσουμε με ηρεμία, ψυχραιμία, στέρεη γνώση και μακριά από μικροκομματικές αντιπαραθέσεις, πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς ή σταυροφορικής λογικής εκστρατείες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom