Εκπαίδευση 0

Προκαταρκτική εξέταση για τον 11χρονο Αμίρ που του πήραν τη σημαία διέταξε το υπ. Παιδείας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι δήλωσε ο αναπληρωτής Γ.Γ του υπουργείου, Γιώργος Αγγελόπουλος

Προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη και δεν έγινε σεβαστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης για σημαιοφόρο στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στο 6ο δημοτικό σχολείο Δάφνης, διέταξε σήμερα, Τρίτη, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γιώργος Αγγελόπουλος, όντως το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που «έδειξε» τον 11 χρόνο Αμιρ από το Αφγανιστάν για σημαιοφόρο, δεν έγινε σεβαστό και χθες, Δευτέρα, έφτασαν στο υπουργείο οι σχετικές εγγραφές αναφορές για το περιστατικό.

«Από αυτά που περιλαμβάνονται στις αναφορές, πρόεκυψε ότι θα πρέπει -και αυτό κάναμε ήδη σήμερα- να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος.

Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ*

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μόδα αλλάζει: 10 παλιά ονόματα που επιστρέφουν

Γεράσιμος Σιάσος στο alfavita: «Δεν θα υπήρχε χώρα αν δεν υπήρχε Πανεπιστήμιο Αθηνών»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση