Παρέμβαση του Αντώνη Λιάκου για τις αλλαγές στο Λύκειο που ετοιμάζεται να ανακοινώσειτο Υπουργείο Παιδείας
Αντώνης Λιάκος

Σε ανάρτησή του, στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αντώνης Λιάκος, Πρόεδρος της λεγόμενης επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, σημειώνει:

Η αναμόρφωση του Λυκείου περιστρέφεται γύρω από τα πορίσματα του Διαλόγου, υιοθετώντας μερικές προτάσεις, διστάζοντας να τα υιοθετήσει εξολοκλήρου, λόγω των κατανοητών ως ένα βαθμό δισταγμών και αντιδράσεων πέρσι. (https://www.esos.gr/…/prin-septemvrio-i-psifisi-ton-allagon…).

Ο Διάλογος όμως έχει προτείνει ένα σχέδιο επεξεργασμένο, με εσωτερική λογική και συνέπεια, σταθμισμένο ως προς το ευρύτερο εκπαιδευτικό σύστημα. Οτιδήποτε λιγότερο δεν θα βγει, γιατί θα είναι μεσοβέζικο, αποσπασματικό, και οι εσωτερικές του αντιφάσεις θα το παραλύσουν.

Τα πράγματα είναι παραπάνω από ώριμα, έγινε ο απαραίτητος κύκλος δοκιμασιών και διαπραγματεύσεων, πρόκειται για την κεντρική μεταρρύθμιση, αν δεν γίνει το παιχνίδι θα χαθεί. Η πρωτοβουλία και η αποφασιστικότητα θα δημιουργήσει την απαραίτητη συναίνεση. https://antonisliakos.gr/…/%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bc%ce%bd%…/

σχετικά άρθρα

Τρία κρούσματα κορονοϊού στο Κρανίδι - Αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας στη δομή φιλοξενίας	προσφύγων
Τρία κρούσματα κορονοϊού στο Κρανίδι - Αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας στη δομή φιλοξενίας προσφύγων
Θετικά στον κορονοϊό τα τρία από τα συνολικά 125 δείγματα που έλαβε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ
Τρία κρούσματα κορονοϊού στο Κρανίδι - Αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας στη δομή φιλοξενίας προσφύγων