Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπουργείο Παιδείας

Μετά την αυτογελοιοποίηση ο κατήφορος δεν έχει σταματημό. Ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας η διοίκηση του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης δημοσίευσε σε ΦΕΚ ( 586/22-06-2017) τον διορισμό του Προέδρου του ΤΕΙ Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη στην θέση του Γραμματέα του Ιδρύματος.

Αν και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Παναγιώτης Τζιώνας τις προηγούμενες μέρες ενημέρωσε τα μέλη του Ιδρύματος με mail ότι δεν συμμετείχε σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, από την προκήρυξη μέχρι τον συγκεκριμένο διορισμό, εν τούτοις τα στοιχεία που στάλθηκαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για την δημοσίευση του ΦΕΚ φέρουν την υπογραφή του.

Επιπλέον προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι εστάλησαν σήμερα στο Γραφείο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μέσω φαξ από άγνωστο αποστολέα δύο έγγραφα με την υπογραφή του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Τζιώνα που είναι η πράξη διορισμού και ο διορισμός του Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη στη θέση του Γραμματέα στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι αυτονόητο τόσο το ΦΕΚ όσο και τα δύο έγγραφα που εστάλησαν στο γραφείο του Υπουργού θα παραδοθούν στην Δικαιοσύνη η οποία έχει πλέον τον λόγο.

Η Πράξη διορισμού Γραμματέα ΑΤΕΙ/Θ

Το ΦΕΚ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα