Ένωση Διευθυντών: Ανακοίνωση για το 6ο σεμινάριο 2016-2017
Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ΠΕ

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,

σας ενημερώνουμε ότι το 6ο και τελευταίο σεμινάριο του 3ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί τo  Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρες 17:00-20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου(ακριβώς δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), με θέμα:

«Παγκοσμιοποίηση και εκπαίδευση»

Εισηγήτρια θα είναι η κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Επιστημονική Υπεύθυνη του 3ου Επιμορφωτικού Κύκλου Σεμιναρίων 2016-2017.

Το σεμινάριο προσφέρεται εντελώς δωρεάν, και σε όσους/όσες το παρακολουθήσουν θα δίνεται  βεβαίωση παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα  διεξαγωγής του σεμιναρίου θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων μελών, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 15-06-2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

form.jotformeu.com

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.panenosi.gr, Τηλέμαχος Κουντούρης 6939415171 και Νικόλαος Μακεδών 6972093097.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Τηλέμαχος Κουντούρης             Νικόλαος  Μακεδών

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Ένα self test για μαθητές-εκπαιδευτικούς από τις 17 Μαΐου

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ - ΕΠΑΛ

Σε όλα τα σχολεία το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΟΤΗΣΗ

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ