Thumbnail
Μεσολόγγι

Πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 31/05/2017 η παρουσίαση του προγράμματος συνεκπαίδευσης “Μύθοι και τέρατα της αρχαιότητας” του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου με το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου στο κατάμεστο από κόσμο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς που τους καθοδήγησαν στην διάρκεια του προγράμματος παρουσίασαν τα έργα τους με θέμα “Μύθοι και τέρατα της αρχαιότητας” τα οποία εμπλουτίστηκαν με σκηνές, φτιαγμένες από πυλό, της «Οδύσσειας» και με βασικό συστατικό το μεράκι και πολύ φαντασία ήταν κατά γενική ομολογία καταπληκτικά.

Η ιδέα για την σύμπραξη αυτή των δυο σχολείων, των δυο διαφορετικών βαθμίδων εκπαίδευσης γεννήθηκε  πολύ πριν  το υπουργείο Παιδείας το εντάξει την συνεκπαίδευση στις προτεινόμενες δράσεις. Τα συναισθήματα που αναπτύχτηκαν  στην διάρκεια του προγράμματος αλλά και το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί για όλους μας πολύτιμο οδηγό ώστε στο μέλλον αντίστοιχες συνεργασίες να γίνουν θεσμός και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που σταθήκαμε πρωτοπόροι στο θέμα αυτό στο νόμο Αιτ/νιας.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης η οποία καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βιασμός
Φρίκη στον Βόλο: Γονείς βασάνιζαν τα παιδιά τους - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο
Σοκ στον Βόλο: Γονείς στο εδώλιο για κακοποίηση των παιδιών τους - Τι ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου τους
Φρίκη στον Βόλο: Γονείς βασάνιζαν τα παιδιά τους - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο
Βουλή
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 13 βουλευτές της ΝΔ – Ζητείται άρση ασυλίας
Ποιοι είναι οι 13 «γαλάζιοι» σε «ΟΠΕΚΕΠΕ 2» και «ΟΠΕΚΕΠΕ 3» – Καραμανλής και Παπακώστα για κακούργημα, Χατζηβασιλείου και Αθανασίου στη νέα δικογραφία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 13 βουλευτές της ΝΔ – Ζητείται άρση ασυλίας
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Προαναγγέλλει αναβάθμιση των ειδικών σχολείων και νέες δομές εκπαίδευσης
Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: Η Ζαχαράκη προαναγγέλλει αναβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης
Σοφία Ζαχαράκη: Προαναγγέλλει αναβάθμιση των ειδικών σχολείων και νέες δομές εκπαίδευσης