Thumbnail
ΟΙΕΛΕ

Με λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε ότι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων «καθοδηγούν» την τρόικα, προκειμένου να επιτύχει την κατεδάφιση του Νόμου Φίλη. Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Ομοσπονδίας, οι επαφές των σχολαρχών αυτών είναι καθημερινές και μάλιστα εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Δυστυχώς, επανεμφανίζεται το φαινόμενο των «κουκουλοφόρων» που κρυφά, πίσω από τον επίσημο διάλογο, προστρέχουν στην τρόικα για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντά τους. Βεβαίως εδώ το ζήτημα είναι σύνθετο κι έχει νομικές προεκτάσεις, τις οποίες η ΟΙΕΛΕ θα ψηλαφήσει άμεσα. Η σημερινή αποκάλυψη της Ομοσπονδίας αφορά μια καραμπινάτη και κυνική περίπτωση συναλλαγής με στόχο την καταστρατήγηση του δημόσιου συμφέροντος με τεράστια οικονομικά οφέλη να κρύβονται πίσω από αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

Ακόμη πιο αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της «εκπαιδευτικής τρόικα» είναι Έλληνες υπήκοοι και μάλιστα η σχέση κάποιων με τον επιχειρηματικό χώρο της εκπαίδευσης είναι γνωστή. Όλα θα έρθουν στο φως, όταν η Ομοσπονδία κρίνει σκόπιμο και θα ακολουθήσουν συγκεκριμένες θεσμικές ενέργειες για να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτια
Δυτική Αχαΐα και Πάτρα: Χωρίς νερό και ρεύμα και τρίτο 24ωρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές
Χθες, ο Δήμος Πατρέων διέθεσε βυτιοφόρα σε διάφορες περιοχές, με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές για να γεμίσουν μπουκάλια και δοχεία.
Δυτική Αχαΐα και Πάτρα: Χωρίς νερό και ρεύμα και τρίτο 24ωρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές