Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Μας προκαλεί θλίψη η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων που θεωρεί ότι εκπροσωπεί εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τέτοιες ανακοινώσεις δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο και δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο. Να υπενθυμίσουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει ως αποκλειστική του αποστολή τη  διασφάλιση της ποιότητας στην εκπαίδευση και την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών. Φαίνεται πως για κάποιους αυτό είναι άκρως ενοχλητικό.  

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δημοσιοποιεί και από τον δικό του ιστότοπο την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων:

"Η σοβιετικοποίηση των Ιδιωτικών Σχολείων συνεχίζεται σε ακόμη χειρότερη μορφή  από το νόμο Φίλη και τώρα πλέον θα μιλάμε για νόμο Φίλη επί δύο με ευγενικό προσωπείο Γαβρόγλου.

Τα Ιδιωτικά Σχολεία συνεχίζουν να βρίσκονται υπό ιδεοληπτικό διωγμό και θα αγωνιστούν ενάντια  στην εμμονή και στην ιδεοληψία που θέλει να τα μεταβάλει  σε ένα μπολσεβίτικου τύπου κρατικό –κομματικό σχολείο".

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Αχ. Καραμανλής
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έλεγχος για επιδοτήσεις 224.000 ευρώ στον Κώστα Αχ. Καραμανλή
Οσμή σκανδάλου με παράνομες αγροτικές ενισχύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ – Ποιους «καίνε» οι φάκελοι για κακουργηματικές πράξεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έλεγχος για επιδοτήσεις 224.000 ευρώ στον Κώστα Αχ. Καραμανλή