Εκπαίδευση

Το Υπ.Παιδείας περικυκλώθηκε από εκατοντάδες αναπληρωτές. Ορίστηκε την Πέμπτη συνάντηση με τον Κώστα Γαβρόγλου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τώρα από το Υπουργείο Παιδείας

 Εκατοντάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και άλλων ειδικοτήτων από όλη τη χώρα βρέθηκαν σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας για να διαμαρτυρηθούν. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί είχαν μπλοκάρει αρκετή ώρα τις 3 πύλες του υπουργείου Παιδείας με αποτέλεσμα να μπορούσε να  εισέλθει και να εξέλθει κανείς.

Οι εκπαιδευτικοί κατά την διαμαρτυρία τους στο Υπουργείο Παιδείας ζητούσαν τα παρακάτω: 

1.Να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ.

2.Την παραίτηση του διευθυντή ειδικής αγωγής Π. Κασσιανού.

3.Άμεση συνάντηση με τον ίδιο τον υπουργό κ. Γαβρόγλου

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα το Υπουργείο Παιδείας ενημέρωση με ανακοίνωσή του πως οριστικοποιήθηκε συνάντηση με τους αναπληρωτές ειδικής αγωγής την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει

"Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου  θα συναντηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου  με αντιπροσωπία  αναπληρωτών εκπαιδευτικών προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τη διαμόρφωση του συστήματος πρόσληψης αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή. Είναι προφανές ότι στο πλαίσιο του δημοκρατικού  διαλόγου, μέχρι την πραγματοποίηση της συνάντησης το Υπουργείο δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια."

Οι φωτογραφίες είναι από τον ΣΑΤΕΑ Σύλλογο Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής. 

\

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση