"Δεν μπορούμε να εκπαιδεύσουμε σωστά τους φοιτητές μας" λένε οι διοικήσεις των σχολών του Πανεπιστημίου Πατρών και η πρυτανική αρχή διεκδικώντας, μέχρι να αλλάξουν οι επικρατούσες συνθήκες, να μειωθεί ο αριθμός των εισαχθέντων.
Η μειωμένη χρηματοδότηση, τα δεκάδες κενά μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού και οι περιορισμένοι χώροι των εργαστηρίων και γενικότερα των υποδομών περιορίζουν τις δυνατότητες της επαρκούς εκπαίδευσης.
Φέτος σύσσωμοι οι πρυτάνεις των μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας ζήτησαν να μειωθούν οι εισαχθέντες της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.
«Είναι ένα πάγιο αίτημα των πανεπιστημίων διότι δεν μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους φοιτητές το επίπεδο σπουδών που θέλουμε και πρέπει να τους παρέχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στον MaxFm η πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Οδήγηση τέλος για ηλικιωμένους: Ποιοι χάνουν το δίπλωμα στα 65 και ποιοι στα 67
Voucher ΔΥΠΑ 750 ευρώ: - Πότε οι πληρώνεστε και που ξεκινάτε πρώτοι
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ